spacer

Heb je vragen?

Benieuwd of ik jouw bedrijf kan ondersteunen in jullie marketing en communicatie? Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Monique Pietjou
06 12 95 55 87

info@oririsevents.com

Thuis in jouw markt

Ruim 25 jaar marcom-ervaring in geo- en civiele techniek

Als je iemand inschakelt voor je marketing en communicatie, is het prettig als die jouw markt begrijpt. Na marketing- en salesfuncties bij Intergraph, ISIS Benelux en Bentley Systems startte ik in 2007 Osiris Events: marketing support bureau voor bedrijven in civiele techniek en geo-informatie.

Begrip van de materie en een netwerk waar je wat aan hebt

Mijn opdrachtgevers komen bijna zonder uitzondering uit de markt van civiele techniek en geo-informatie. Ik ondersteun organisaties in hun communicatie en evenementorganisatie. Ik knipper dus niet met m’n ogen bij technische termen, ik ken alle belangrijke online en offline media in je sector en ik weet hoe jij je doelgroepen kunt bereiken.

Hoe kun je me inschakelen?

Osiris draait om flexibiliteit. Het hele idee is dat ik pieken voor je opvang als het nodig is, maar geen kostenpost vorm als die pieken weer voorbij zijn.

Je kunt me op de volgende manieren inschakelen:

  • Ad hoc voor terugkerende of incidentele marcom-klussen
  • Op projectbasis voor intensieve, tijdgebonden projecten
  • Op interimbasis voor langer durende trajecten

Wat kost dat?

Ik werk met duidelijke prijsafspraken, gebaseerd op frequentie, lengte en aard van opdrachten. Mijn opdrachtgevers verdienen hun investering ruimschoots terug door de marketingresultaten en inkoopbesparingen die ik voor ze realiseer. Een effect dat ik ook graag voor jóuw bedrijf realiseer. Neem dus gerust contact op voor een kennismaking of offerte.

Monique is een aanpakker met ideeën die niet schroomt anderen op hun verantwoordelijkheden te wijzen. Met haar snelheid en regelneefinstelling organiseert ze event met scherpe blik voor inkoop en kwaliteit. Daarnaast zorgt zij dat publicaties, persberichten en social media effectief worden ingezet. Ik heb deze ervaring met Monique vanuit verschillende bedrijven al vanaf 1995 en haar energie en inzet is altijd van bijzonder niveau.

Douwe Blanksma – Secretaris GeoBusiness Nederland

© Copyright 2015 Osiris Events