spacer

Heb je vragen?

Benieuwd of ik jouw bedrijf kan ondersteunen in jullie marketing en communicatie? Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Monique Pietjou
06 12 95 55 87

info@oririsevents.com

Marketing en communicatie: hollen of stilstaan?

Osiris geeft je rust. En de zekerheid dat het goed komt.

Bij veel kleine en middelgrote bedrijven is er te weinig marcom-werk voor een full-time kracht. Dat wreekt zich als er “opeens” wel aan de marketing moet worden gewerkt. Maar ook grote organisaties komen wel eens handen tekort.

Osiris vangt pieken op en zorgt voor regelmaat

Je kunt de praktische kanten van je marketing en communicatie heel goed uitbesteden. Aan mij bijvoorbeeld. Je eigen marcom-specialist on demand. Die er snel is als je haar nodig hebt, maar geen geld kost als er geen klussen zijn.

Concreet kan ik je bij de volgende marketing- en communicatie-activiteiten helpen:

Evenementorganisatie

Relatie-evenement? Partnerdag? Beursdeelname? Ik heb al meer dan 50 evenementen in goede banen geleid, variërend van een kleine beursstand tot events met honderden deelnemers. Locatie, sprekers, alle communicatie rond het event: ik kan het allemaal voor je organiseren en coördineren. Snel én kostenefficiënt.

Website-implementatie en -onderhoud

Dateert het laatste nieuws op je website uit 2012? Ik heb ervaring in verschillende content management systemen en hou je site foutloos up-to-date. Moet de website helemaal op de schop? Dat project kan ik voor je managen. Ik heb diverse webbouwers en online marketing specialisten in mijn netwerk die ik je eventueel kan aanbevelen.

E-mail marketing

Het is een van meest effectieve en betaalbare manieren om bij je klanten en prospects op het netvlies te blijven. Maar dan moet het wel regelmatig gebeuren. Ik help je met een nieuwsbriefkalender en zorg ervoor dat de mailings er ook daadwerkelijk uitgaan. Heb je zelf nog geen nieuwsbrieftool, dan kan ik je daarin adviseren.

Grafische producties

Een nieuwe brochure, een redesign van je huisstijl, een belangrijke direct mailing: het zijn geen routineklussen en “foutjes” kunnen duur uitpakken. Ik kan in het hele traject de kwaliteit voor je bewaken, van designbriefing en tekstcontroles tot drukwerkproductie en verzending.

Monique neemt ons alle praktische zorgen uit handen voor onze jaarlijkse klantendag. Op deze dag komen circa 350 mensen bij elkaar voor lezingen, workshops en een informatiemarkt. Op sympathieke, maar zeker ook zakelijke wijze verzorgt Monique alle contacten met het conferentieoord, de businesspartners en de presenatoren. Vooral positief waarderen wij haar vakkundigheid, bereikbaarheid en doortastenheid. Ze denkt bovendien zeer goed mee met onze doelen en doet proactief voorstellen voor een nog betere klantendag.

Theus van den Broek – Antea Group

© Copyright 2015 Osiris Events